Dit is de vermoedelijke opstelling van het Nederlands Elftal tegen Belgi�

Vandaag om 15:18  Het Nederlands Elftal speelt zondag de belangrijke en laatste groepswedstrijd in de Nations League tegen België. De grote vraag is welke namen Louis van Gaal het vertrouwen gaat geven. Vooral op de posities waar eerder nog de geblesseerd uitgevallen Frenkie de Jong, Teun Koopmeiners en Memphis Depay stonden opgesteld.  meer »

Samenvatting Itali� - Engeland (1-0)

Vandaag om 14:05  Italië heeft de topper met Engeland weten te winnen. Zaterdagavond vond er een replay van dee EK finale van 2021 plaats in de Nations League. In groep drie van league A maakte de ploeg van Roberto Mancini het verschil door een prachtige treffer van Giacomo Raspadori.  meer »

Beslissingen in de Nations League: deze wedstrijden mag je dit weekend niet missen

Vandaag om 7:00  Het is een zwaar weekend voor de voetballiefhebbers, omdat het clubvoetbal stil ligt en hun favoriete club dus niet in actie komt. Dat komt door interlandverplichtingen en gelukkig vallen daar belangrijke beslissingen. In de Nations League wordt duidelijk welke landen zich plaatsen voor de finale   meer »

Prince Aning kiest voor nieuwe start bij Borussia Dortmund: "Ik speelde ineens met Marco Reus en Donyell Malen"

Gisteren om 12:00  Ajax 1 leek de locatie van bestemming voor de achttienjarige linkervleugelverdediger Prince Aning. De Amsterdammer speelde liefst tien jaar in de jeugd van de club, voordat hij, redelijk onverwacht, afgelopen zomer de overstap maakte naar Borussia Dortmund. Het plan van onze oosterburen sprak hem meer aan. Wat dat plan mag zijn, houdt hij liever voor zichzelf, maar hij heeft absoluut geen spijt van de keuze. "Bij Dortmund kan ik me beter ontwikkelen." meer »

Wie zijn de favorieten voor het WK 2022?

Gisteren om 11:00  Het grootste voetbalevenement ter wereld staat weer voor de deur. Nog iets meer dan vijftig dagen voordat de bal gaat rollen tijden het WK 2022 in Qatar. Wie heeft de grootste kans om te winnen? Wij zetten de favorieten op een rijtje.  meer »