Kasteellaan 1
5855AD
WELL LB
tel. 0478-501886

Op zondag 2 oktober won  Meterik de uitwedstrijd tegen EWC uit Well met 1- 3. In de beginfase  moest Meterik alle zeilen bijzetten om een grotere achterstand te voorkomen maar dankzij man van de wedstrijd keeper Luuk Haenen en een tactische omzetting ging groen-wit met de 3 punten naar huis.

EWC was in het eerste kwartier heer en meester  en de zeer ervaren spits Koen Stevens scoorde al in de tiende minuut de 1 – 0. Meterik kreeg nog geen greep op de spits maar keeper Luuk Haenen  voorkwam  een drie tal keren op sublieme wijze een  tegengoal. Meterik beet van zich af  en Giel Vullings bracht volgens voor opgezet plan Dirk van Rengs in stelling en deze scoorde de op dat moment nog onverdiende 1 – 1. Vervolgens kreeg Meterik nog een penalty tegen  maar ook deze ranselde Luuk Haenen uit de goal. Trainer Paul Heldens  voerde een tactische wissel door en  zette Jordi van Rens op  de zeer  gevaarlijk spits. Jordi  hield de spits goed in bedwang   en haalde daarmee de angel uit de EWC voorhoede. Piet Steeghs  zette Meterik  na vijfentwintig minuten zelfs op 1 – 2 voorsprong.  De wedstrijd bleef spannend tot de tachtigste minuut toen Bart Houben uit een prachtige vrije trap in de kruising de 1 – 3 scoorde en de wedstrijd besliste.  Aanstaande zondag speelt Meterik  tegen de gemakkelijk scorende  koploper DSV uit Sint Anthonis. Deze wedstrijd zal meer duidelijkheid geven over de krachtsverhoudingen. Meterik zal  dan vanaf de eerste minuut vol aan  de bak moeten om een goed resultaat te behalen.