Speulhofsbaan 45
5964NT
METERIK
tel. 077-3983466

Meterik 1 behaalde in de thuiswedstrijd tegen Sambeek, na een mindere eerste helft een gemakkelijke 4 – 1 overwinning. De groen-witte leken in de eerste helft, nog met hun gedachte bij het “kampioensfeest” te zijn. Toch leek Piet Steeghs na een solo zijn team op voorsprong te schieten, maar de keeper keerde de inzet. Vervolgens werd Sambeek gevaarlijk uit een tweetal corners. Bij de eerste inzet kon keeper Luuk Haenen nog ternauwernood redding brengen maar bij de tweede was hij kansloos op de kopbal van Tim Derikx, die geheel vrijstaand de 0 – 1 mocht binnen koppen. Vlak voor rust scoorde Meterik met het nodige geluk de 1 – 1. De Sambeek keeper taste mis op een houdbaar schot van Piet Steeghs.

Na de thee was de beleving bij Meterik terug en scoorde Giel Vullings met een fraaie omhaal de  2 – 1. Piet Steeghs  zocht vervolgens goed de diepte maar werd nabij de middenlijn onderuit gehaald; rood voor de Sambeek speler. Meterik zette Sambeek steeds meer onder druk en Piet Steeghs scoorde uit een toegekende penalty de 3 – 1. In de slotfase schoot Piet Steeghs nog rakelings over en Dirk van Rengs in het zijnet. Dirk zette vervolgens met veel overtuiging de  4 – 1 eindstand op het scorebord! Het kampioensfeest kon nu echt voor iedereen beginnen!