Meterik wint overtuigend van Panningen

5981XW
PANNINGEN
tel. 077-3074394

Meterik is het seizoen met “fris en fruitig” voetbal   begonnen en behaalde op zondag 17 oktober op bezoek bij het eens zo roemruchte Panningen een klinkende 2-5 overwinning.

Vanaf de aftrap zette het team van trainer Paul Heldens met aanvallend voetbal de toon. In de beginfase werd er nog een goal afgekeurd maar binnen een half uur stond Meterik op een verdiende 0-2 voorsprong door doelpunten van aanvoerder Dré Peeters en Rens Aerts. Maar Panningen bracht de spanning nog voor de rust terug in de wedstrijd door een goal van Ilias Amahouch.

Meterik begon gedreven aan de tweede helft maar kreeg al snel de deksel op de neus door de 2-2 van Robin van Osch. Hoe kon dit gebeuren en hoe gaat Meterik dit verwerken vroeg menige Meterik supporter zich af. Nick van Berlo en Cas Janssen die beide aanvallend voor veel druk zorgden, vroegen zich na de wedstrijd ook af waarom hun team de voorsprong te gemakkelijk had weggegeven. Was het gebrek aan concentratie? Belangrijk was dat we het als team weer oppakten en in de overwinning bleven geloven. De rust die onze verdediging bleef uitstralen en de 2-3 van Jordi van Rens die met een kopbal scoorde gaf ons weer vleugels. Vervolgens forceerde Bart Houben met de 2-4 een voortijdige beslissing en beloonde zo zichzelf voor zijn goede spel dat hij al vanaf de start van deze competitie laat zien. Piet Steeghs zette in de slotfase met de 2-5 de kers op de taart.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!