Nieuwsarchief

SAAM staat voor Sport Accommodatie America Meterik, de projectgroep die is opgericht om een nieuwe sport accommodatie tot stand te brengen tussen America en Meterik.
Nieuws van SAAM is ook te vinden op Facebook.

Doel:
Onderzoek of en hoe een gezamenlijke accommodatie gerealiseerd kan worden voor de beide voetbalclubs, als voorwaarde voor een voorgenomen fusie van beide verenigingen. Waarbij TC America al heeft aangegeven belangstelling te hebben om mee te verhuizen naar een evt. nieuwe locatie.
Laat het aansluiten bij het nieuw te realiseren accommodatiebeleid van de gemeente Horst aan de Maas
Onderzoek de samenwerkingsmogelijkheden zo breed mogelijk, om een zo multifunctioneel – en gedragen mogelijke, toekomstbestendige accomodatie te realiseren.

Lees hier hoe e.e.a tot stand is gekomen.

Zoeken in nieuwsberichten SAAM

Uw zoekopdracht leverde 2 resultaten op
04-12-2019 11:00

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!