SAAM - Samen op weg naar een nieuw sportpark.

SAAM staat voor Sport Accommodatie America Meterik, de projectgroep die is opgericht om een nieuwe sport accommodatie tot stand te brengen tussen America en Meterik.
Nieuws van SAAM is ook te vinden op Facebook.

Doel:
Onderzoek of en hoe een gezamenlijke accommodatie gerealiseerd kan worden voor de beide voetbalclubs, als voorwaarde voor een voorgenomen fusie van beide verenigingen. Waarbij TC America al heeft aangegeven belangstelling te hebben om mee te verhuizen naar een evt. nieuwe locatie.
Laat het aansluiten bij het nieuw te realiseren accommodatiebeleid van de gemeente Horst aan de Maas
Onderzoek de samenwerkingsmogelijkheden zo breed mogelijk, om een zo multifunctioneel – en gedragen mogelijke, toekomstbestendige accomodatie te realiseren.

Lees hier hoe e.e.a tot stand is gekomen.

Voorpublicatie Kampioensouders, Edwin van der Sar: "Je zal hem bij de polonaise nooit vooraan betrappen"

Gisteren om 12:00  Op 9 mei verschijnt Kampioensouders. Gesprekken over topsporttalent met de ouders van Pieter van den Hoogenband, Dorian van Rijsselberghe, Edwin van der Sar, Dafne Schippers, Suzanne Schulting, Ireen Wüst en Epke Zonderland. Het boek is geschreven door Harmke van der Werf (1992), orthopedagoog bij sc Heerenveen. ELF Voetbal mag er alvast uit voorpubliceren. In dit stuk nemen Rien en Willie van der Sar de lezer mee naar het begin van de keeperscarrière van hun zoon Edwin. meer »

Samenvatting Manchester City - Paris Saint-Germain (2-0)

Gisteren om 11:00  Manchester City is de eerste finalist van de Champions League dit seizoen. Voor het eerst in de clubhistorie staan de blauwhemden in de eindstrijd. Dinsdagavond versloegen The Citizens in eigen huis Paris Saint-Germain met 2-0. Vorige week woensdag was de eerste confrontatie ook al in een Engelse overwinning geëindigd. meer »