SAAM - Samen op weg naar een nieuw sportpark.

SAAM - Samen op weg naar een nieuw sportpark.

SAAM staat voor Sport Accommodatie America Meterik, de projectgroep die is opgericht om een nieuwe sport accommodatie tot stand te brengen tussen America en Meterik.  
Nieuws van SAAM is ook te vinden op Facebook.

Doel:
Onderzoek of en hoe een gezamenlijke accommodatie gerealiseerd kan worden voor de beide voetbalclubs, als voorwaarde voor een voorgenomen fusie van beide verenigingen. Waarbij TC America al heeft aangegeven belangstelling te hebben om mee te verhuizen naar een evt. nieuwe locatie.
Laat het aansluiten bij het nieuw te realiseren accommodatiebeleid van de gemeente Horst aan de Maas
Onderzoek de samenwerkingsmogelijkheden zo breed mogelijk, om een zo multifunctioneel – en gedragen mogelijke, toekomstbestendige accomodatie te realiseren.

Lees hier hoe e.e.a tot stand is gekomen.

Voorpublicatie Kampioensouders, Edwin van der Sar: "Je zal hem bij de polonaise nooit vooraan betrappen"

Gisteren om 12:00  Op 9 mei verschijnt Kampioensouders. Gesprekken over topsporttalent met de ouders van Pieter van den Hoogenband, Dorian van Rijsselberghe, Edwin van der Sar, Dafne Schippers, Suzanne Schulting, Ireen Wüst en Epke Zonderland. Het boek is geschreven door Harmke van der Werf (1992), orthopedagoog bij sc Heerenveen. ELF Voetbal mag er alvast uit voorpubliceren. In dit stuk nemen Rien en Willie van der Sar de lezer mee naar het begin van de keeperscarrière van hun zoon Edwin. meer »


Samenvatting Manchester City - Paris Saint-Germain (2-0)

Gisteren om 11:00  Manchester City is de eerste finalist van de Champions League dit seizoen. Voor het eerst in de clubhistorie staan de blauwhemden in de eindstrijd. Dinsdagavond versloegen The Citizens in eigen huis Paris Saint-Germain met 2-0. Vorige week woensdag was de eerste confrontatie ook al in een Engelse overwinning geëindigd. meer »


Thibaut Courtois ESM Speler van de Maand, Manchester City levert meeste spelers

Gisteren om 10:00  Voor het eerst sinds anderhalf jaar is een doelman uitgeroepen tot ESM Speler van de Maand. Thibaut Courtois van Real Madrid ontving deze eer en liet daarmee achtereenvolgens Lionel Messi, Kevin De Bruyne en Kylian Mbappé achter zich. Manchester City ziet de meeste spelers terug in het ELFtal van de maand dat door de leden is samengesteld. meer »


Extra dikke EK Special ELF Voetbal is uit: alles over Oranje en de 23 andere deelnemers

Gisteren om 9:00  Nog maar een paar weken wachten en dan barst het spektakel los: het EK! Officieel EURO 2020. Na 2.528 dagen is Oranje weer actief op een eindtoernooi. Ruim 361 weken na de bronzen medaille op het WK van 2014 staat de ploeg van bondscoach Frank de Boer voor een nieuwe uitdaging. Alles daarover en over de 23 andere deelnemers is te lezen in de extra dikke EK Special van ELF Voetbal. meer »


Het resterende programma van LOSC Lille en Paris Saint-Germain

4 mei 2021 11:30  In Spanje is de strijd om de titel razendspannend, maar ook in Frankrijk is er een hevig gevecht losgebarsten om het kampioenschap. Hoe ziet het resterende programma van titelkandidaten LOSC Lille en Paris Saint-Germain eruit? meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!