Nieuwe accommodatie

4 december 2019 11:00

Beste leden,

Dinsdag 26-11-2019 is de gemeenteraadsvergadering geweest. We hadden gedacht op een goedkeuring van de gemeenteraad op het voorgestelde plan. Helaas heeft de wethouder de opdracht gekregen om nogmaals te gaan onderzoeken of er niet toch een gezamenlijke accommodatie kan komen op een tussenliggende plaats.

Wij hadden een mooi multifunctioneel toekomstgericht plan, inclusief sporthal, liggen. De kans voor alle partijen om hier ja tegen te zeggen komt wellicht nooit meer terug.
Verslagen en reacties hebben al volop in de media gestaan. We zijn voorlopig weer terug bij af.

Het bestuur van RKSV Meterik zal weer aan tafel gaan met het bestuur van AVV America om van hen duidelijke beweegredenen te krijgen waarom (alleen) zij het huidige plan niet hebben willen steunen en vooral wat zij nu wel willen.

Als dit voor ons duidelijk is zullen we kijken hoe wij hier mee verder kunnen en willen gaan.

Wij blijven vooralsnog gaan voor een fusie en zullen in dat kader kijken of het plan wellicht iets verderop in afgeslankte vorm toch kans van slagen heeft. Het belang dat iedereen moet kunnen sporten op een mooie en acceptabele accommodatie zal voorop staan.

Een en ander zal inhouden dat er in ieder geval vertraging in het traject is ontstaan, maar wij zullen er alles aan doen om de vaart er in te houden. Ook de bouw van een sporthal zullen we van dichtbij blijven volgen. Dit om de kansen voor Meterik zo open mogelijk te houden.

Mochten jullie hierover vragen hebben, of meer informatie willen hebben, schroom dan niet om contact met een van de bestuursleden op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur RKSV Meterik.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!