Wedstrijden

VVV’03 1 – Meterik 1 7 – 2

In de 4de klasse E, kunnen behoudens de bovenste 2 posities alle ploegen nog eindigen in de top-drie of eindigen in de onderste regionen, elke ronde voldoende spanning en reden om de punten naar huis te nemen.Op deze 1ste echte lente zondag was het niet anders, maar voordat de supporters goed en wel een plekje langs de lijn hadden gevonden stond Meterik al met 1-0 achter en na 10 minuten was het alweer raak en een 2-0 achterstand een feit, beide keren werd de aanval van de tegenstander slecht verwerkt door de defensie.

Na 1 kwartier spelen kon Luuk Haenen erger voorkomen door de bal over de lat te tikken , in de 22ste minuut pas het eerste wapenfeit van Meterik, Tom Verbong speelde Dirk van Rengs in de diepte aan die beheerst de 2-1 binnen schoot, toch weer een sprankje hoop voor de meegereisde supporters.

Het was een sprankje hoop, want in de volgende 15 minuten waren persoonlijke fouten oorzaak van de 3-1 en 4-1, de 4-2 vlak voor het rustsignaal uit een prima genomen vrije trap door Quincy Rubie kon wel op applaus rekenen , maar was geen reden om alsnog te geloven in een goede afloop, daar was het spel te pover voor.

In de 2de helft een nog eenzijdiger spelbeeld, een krachteloos Meterik  en een aanval zoekend VVV’03 dat de score wist uit te bouwen naar 7-2, een onnodig grote nederlaag.

Gelukkig hoeven we niet een hele week te wachten op een revanche want met een ook doordeweeks programma kan het a.s. donderdag in en tegen Leunen weer volledig anders zijn, daarvoor moet er wel beter gevoetbald worden om met de punten huiswaarts te keren.

Over deze zondag zullen we maar zeggen “het was mooi lente weer”.