dinsdag 24-apr

Belfeldia 5 Meterik 3 19:00

Programma komende weken

SAAM

SAAM bereidt uiteindelijk plan voor

Naar aanleiding van het besluit in de raadsvergadering van december 2017, heeft de werkgroep SAAM niet stilgezeten. Aan de hand van een gedetailleerd plan van buro Kragten wordt gewerkt aan de verdere invulling van het aan te leggen sportpark voor de voetbalverenigingen van America en Meterik en de Tennisclub America. En wellicht nog voor andere binnen- of buitensporten en –activiteiten die hierbij aan kunnen sluiten.

Volgende mijlpaal zijn de ledenvergaderingen van de verschillende verenigingen eind april / begin mei, en de gemeenteraadsvergadering van 03 juli, waarin we de definitieve plannen en de begroting aan de gemeenteraad willen voorleggen voor goedkeuring. Als dat lukt, kunnen de plannen definitief gemaakt worden, en kunnen we daadwerkelijk beginnen.

Komende maanden zullen we jullie regelmatig op de hoogte houden van waar we mee bezig zijn, en de vorderingen.

Als je goede ideeën hebt, of wilt graag mee de handen uit de mouwen steken: laat dit dan aan een van de bestuursleden van de vereniging weten !

Werkgroep SAAM.

Sponsoring

Sponsorgelden zijn geen onbekend begrip binnen een sportvereniging en zij vormen een belangrijk deel van de totale exploitatie. Ongeveer 40% van de begroting wordt op dit moment door sponsoring ingevuld.

De invoering van bordreclame heeft een grote vlucht genomen, en ons sportpark is omringd door borden met diverse reclame-uitingen.
Met de intrede van shirtreclame heeft de sponsoring wederom een grote stap voorwaarts genomen. Nu is het al zo, dat ook op de shirts van de kleinste sporters reclame is aangebracht.

Mede door alle vormen van sponsoring kan onze vereniging ook bepaalde doelstellingen realiseren:

• Streven naar een structureel kwalitatief goed niveau van de selectie-elftallen en jeugdteams;
  • zorg dragen voor goede faciliteiten voor allen op het gebied van training en begeleiding;
  • Investeren in de accommodatie door te zorgen voor goede voorzieningen die functioneel zijn voor de vereniging en de leden;
  • Zorgen voor een gezonde verenigingsexploitatie.

Door het vormen van een sponsorcommissie is een begin gemaakt met het verwezenlijken van deze doelstellingen. Primair zal de commissie de huidige inkomsten trachten te handhaven of waar mogelijk verder uit te breiden.
Zij wil daartoe de volgende punten nastreven:

• Omschakeling naar een actief beleid op het gebied van sponsoring;
  • Het beleid zal zich in alle geledingen kenmerken door uniformiteit;
  • Binding van sponsors aan de vereniging realiseren, door middel van gerichte activiteiten.
  • Sponsors bij voorkeur een keer per jaar benaderen om afspraken inzake sponsoring vast te leggen;
  • Het bieden van voldoende mogelijkheden tot sponsoring op maat.

Wij willen als sponsorcommissie, u bij voorbaat danken voor uw belangstelling voor RKSV Meterik. Mocht u interesse hebben onze vereniging te sponsoren dan kun u contact opnemen met de sponsorcommissie via Marièl Walraven, tel. 077 398 75 22 of via email secretaris@rksvmeterik.nl .