Geen programmagegevens bekend, of problemen met knvb-dataserver.
Probeer het later nog eens een keer.

Programma komende weken
11 jun FamilieVriendenToernooi
Dennis Bouten25 jul
Rik Craenmehr27 jul
Joep Tacken27 jul
Luc Martens29 jul
Edwin Litjens30 jul
Remco Nillesen30 jul

Sponsoring

Sponsorgelden zijn geen onbekend begrip binnen een sportvereniging en zij vormen een belangrijk deel van de totale exploitatie. Ongeveer 40% van de begroting wordt op dit moment door sponsoring ingevuld.

De invoering van bordreclame heeft een grote vlucht genomen, en ons sportpark is omringd door borden met diverse reclame-uitingen.
Met de intrede van shirtreclame heeft de sponsoring wederom een grote stap voorwaarts genomen. Nu is het al zo, dat ook op de shirts van de kleinste sporters reclame is aangebracht.

Mede door alle vormen van sponsoring kan onze vereniging ook bepaalde doelstellingen realiseren:

• Streven naar een structureel kwalitatief goed niveau van de selectie-elftallen en jeugdteams;
  • zorg dragen voor goede faciliteiten voor allen op het gebied van training en begeleiding;
  • Investeren in de accommodatie door te zorgen voor goede voorzieningen die functioneel zijn voor de vereniging en de leden;
  • Zorgen voor een gezonde verenigingsexploitatie.

Door het vormen van een sponsorcommissie is een begin gemaakt met het verwezenlijken van deze doelstellingen. Primair zal de commissie de huidige inkomsten trachten te handhaven of waar mogelijk verder uit te breiden.
Zij wil daartoe de volgende punten nastreven:

• Omschakeling naar een actief beleid op het gebied van sponsoring;
  • Het beleid zal zich in alle geledingen kenmerken door uniformiteit;
  • Binding van sponsors aan de vereniging realiseren, door middel van gerichte activiteiten.
  • Sponsors bij voorkeur een keer per jaar benaderen om afspraken inzake sponsoring vast te leggen;
  • Het bieden van voldoende mogelijkheden tot sponsoring op maat.

Wij willen als sponsorcommissie, u bij voorbaat danken voor uw belangstelling voor RKSV Meterik. Mocht u interesse hebben onze vereniging te sponsoren dan kun u contact opnemen met de sponsorcommissie via Marièl Walraven, tel. 077 398 75 22 of via email secretaris@rksvmeterik.nl .