JEUGDTOERNOOI 2019

Informatie en inschrijven

Beste sportvrienden,

Aan het einde van het voetbalseizoen 2018/2019 organiseren we wederom ons jaarlijks 3-daags jeugdtoernooi voor JO19 (junioren) t/m JO8 (pupillen).
Middels dit schrijven willen we U uitnodigen om deel te nemen aan dit sportieve evenement. We stellen het zeer op prijs, indien uw vereniging mocht besluiten
tot deelname aan één of meerdere toernooien met één of meerdere teams.

Het toernooi zal plaatsvinden op sportpark “de Vonckel” te Meterik, op de navolgende dagen:
Vrijdagavond 31 mei 2019 JO19 toernooi
Zaterdag 1 juni 2019 JO17, JO15 en JO13 toernooi
Zondag 2 juni 2019 JO11 en JO10/JO9/JO8 toernooi

– JO19-toernooi: Vrijdagavond; (start omstreeks 18:00 uur tot ongeveer 22:00 uur)
– JO17-toernooi: Zaterdagavond; (start omstreeks 18:00 uur tot ongeveer 22:00 uur)
– JO15-toernooi: Zaterdagmiddag; (start omstreeks 13.30 uur)
– JO13-toernooi: Zaterdagmorgen; (start omstreeks 09.00 uur)
– JO11-toernooi: Zondagmiddag; (start omstreeks 13.30 uur)
– JO10/JO9/JO8-toernooi: Zondagmorgen; (start omstreeks 09.00 uur)

Sponsoren en onze gemeenschap

Sponsoring

Als RKSV Meterik willen wij uw aandacht vragen voor sponsoring en de vele sponsors die wij als club hebben. Vaak wordt sponsoring als een vanzelfsprekendheid beschouwd. Maar dat is het zeker niet, het is een groot goed! Zeker in deze lastige economische tijd, hebben bedrijven veel minder financiële ruimte. Mede door onze sponsoren kunnen we onze accommodatie en materialen op peil houden, onze contributie laagdrempelig houden, zodat onze sport en het daaraan gekoppelde sociale aspect voor iedereen toegankelijk is.

Waarom willen bedrijven sponsor zijn?

Voor bedrijven kan het aantrekkelijk zijn om aan sponsoring te doen omdat ze o.a. daardoor invulling kunnen geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemingsschap (MVO). Maar zij dragen vooral de vereniging maar ook onze dorpsgemeenschap een warm hart toe en hebben binding met de club en/of leden. Hun grote financiële inspanning is meestal belangeloos van aard en loopt vaak jarenlang door. Zij hebben niet direct een lucratief doel voor ogen. Misschien is het een vorm van goodwill kweken.

Wat geven wij als club, leden maar ook als dorpsgemeenschap terug aan onze sponsors?

Waar mogelijk kunnen we onze inkopen doen bij de sponsors.

Wij vragen u begrip voor hen op te brengen bij overlast die ervaren wordt en met respect voor elkaar naar mogelijke oplossing te zoeken!

Onze sponsors zijn vaak ook sponsor van uw vereniging. Ons clubbelang is dus ook uw belang, het dorpsbelang van Meterik.