• Jubileumweekend
    De volgende prijzen zijn nog niet afgehaald.
    Roze: 40, 101, 230, 231, 238
    Blauw: 264, 305, 335, 337, 355, 533

Prijzen zijn na telefonisch contact 0683601488 af te halen bij de secretaris, Dr. Lemmenstraat 36.

• Deze website wordt momenteel minimaal onderhouden.
    We zijn druk bezig met een totaal vernieuwde site, dus nog even geduld a.u.b.

• Heb jij zin om ons te helpen met het opzetten en onderhouden van onze website en social media accounts. Heel graag. Stuur een mail naar secretaris@rksvmeterik.nl en ik neem contact met je op.

Sponsoren en onze gemeenschap

Sponsoring

Als RKSV Meterik willen wij uw aandacht vragen voor sponsoring en de vele sponsors die wij als club hebben. Vaak wordt sponsoring als een vanzelfsprekendheid beschouwd. Maar dat is het zeker niet, het is een groot goed! Zeker in deze lastige economische tijd, hebben bedrijven veel minder financiële ruimte. Mede door onze sponsoren kunnen we onze accommodatie en materialen op peil houden, onze contributie laagdrempelig houden, zodat onze sport en het daaraan gekoppelde sociale aspect voor iedereen toegankelijk is.

Waarom willen bedrijven sponsor zijn?

Voor bedrijven kan het aantrekkelijk zijn om aan sponsoring te doen omdat ze o.a. daardoor invulling kunnen geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemingsschap (MVO). Maar zij dragen vooral de vereniging maar ook onze dorpsgemeenschap een warm hart toe en hebben binding met de club en/of leden. Hun grote financiële inspanning is meestal belangeloos van aard en loopt vaak jarenlang door. Zij hebben niet direct een lucratief doel voor ogen. Misschien is het een vorm van goodwill kweken.

Wat geven wij als club, leden maar ook als dorpsgemeenschap terug aan onze sponsors?

Waar mogelijk kunnen we onze inkopen doen bij de sponsors.

Wij vragen u begrip voor hen op te brengen bij overlast die ervaren wordt en met respect voor elkaar naar mogelijke oplossing te zoeken!

Onze sponsors zijn vaak ook sponsor van uw vereniging. Ons clubbelang is dus ook uw belang, het dorpsbelang van Meterik.