zaterdag 27-mei

Wouter Hermans01 jun

Sponsoren en onze gemeenschap

Sponsoring

Als RKSV Meterik willen wij uw aandacht vragen voor sponsoring en de vele sponsors die wij als club hebben. Vaak wordt sponsoring als een vanzelfsprekendheid beschouwd. Maar dat is het zeker niet, het is een groot goed! Zeker in deze lastige economische tijd, hebben bedrijven veel minder financiƫle ruimte. Mede door onze sponsoren kunnen we onze accommodatie en materialen op peil houden, onze contributie laagdrempelig houden, zodat onze sport en het daaraan gekoppelde sociale aspect voor iedereen toegankelijk is.

Waarom willen bedrijven sponsor zijn?

Voor bedrijven kan het aantrekkelijk zijn om aan sponsoring te doen omdat ze o.a. daardoor invulling kunnen geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemingsschap (MVO). Maar zij dragen vooral de vereniging maar ook onze dorpsgemeenschap een warm hart toe en hebben binding met de club en/of leden. Hun grote financiƫle inspanning is meestal belangeloos van aard en loopt vaak jarenlang door. Zij hebben niet direct een lucratief doel voor ogen. Misschien is het een vorm van goodwill kweken.

Wat geven wij als club, leden maar ook als dorpsgemeenschap terug aan onze sponsors?

Waar mogelijk kunnen we onze inkopen doen bij de sponsors.

Wij vragen u begrip voor hen op te brengen bij overlast die ervaren wordt en met respect voor elkaar naar mogelijke oplossing te zoeken!

Onze sponsors zijn vaak ook sponsor van uw vereniging. Ons clubbelang is dus ook uw belang, het dorpsbelang van Meterik.