JEUGDTOERNOOI 2019

Informatie en inschrijven

Beste sportvrienden,

Aan het einde van het voetbalseizoen 2018/2019 organiseren we wederom ons jaarlijks 3-daags jeugdtoernooi voor JO19 (junioren) t/m JO8 (pupillen).
Middels dit schrijven willen we U uitnodigen om deel te nemen aan dit sportieve evenement. We stellen het zeer op prijs, indien uw vereniging mocht besluiten
tot deelname aan één of meerdere toernooien met één of meerdere teams.

Het toernooi zal plaatsvinden op sportpark “de Vonckel” te Meterik, op de navolgende dagen:
Vrijdagavond 31 mei 2019 JO19 toernooi
Zaterdag 1 juni 2019 JO17, JO15 en JO13 toernooi
Zondag 2 juni 2019 JO11 en JO10/JO9/JO8 toernooi

– JO19-toernooi: Vrijdagavond; (start omstreeks 18:00 uur tot ongeveer 22:00 uur)
– JO17-toernooi: Zaterdagavond; (start omstreeks 18:00 uur tot ongeveer 22:00 uur)
– JO15-toernooi: Zaterdagmiddag; (start omstreeks 13.30 uur)
– JO13-toernooi: Zaterdagmorgen; (start omstreeks 09.00 uur)
– JO11-toernooi: Zondagmiddag; (start omstreeks 13.30 uur)
– JO10/JO9/JO8-toernooi: Zondagmorgen; (start omstreeks 09.00 uur)

SAAM

Zoals jullie allemaal weten hebben we de laatste tijd veel aandacht besteed om het nieuwe sportpark in de picture te zetten. We hebben een handtekeningenactie en ansichtkaarten actie gehouden om zo de gemeenteraad te laten zien dat we met zijn allen achter het plan staan om een nieuwe accommodatie op te richten.

Samen met de gemeente, de verenigingen, de werkgroep SAAM, de dorpsraden van beide dorpen (die deze plannen nadrukkelijk ook mee ondersteunen) en de inwoners hebben we van onderop gedragen en haalbare plannen voor de toekomst gemaakt.

Op 19 december staat op de agenda van de gemeenteraad een voorstel om te besluiten over een vervolgkrediet.  Als we dit krediet krijgen kunnen we voorkeursvariant die wij voor ogen hebben verder uitwerken. Dit zal dan leiden tot een definitief, onderbouwd plan dat als voorstel naar de gemeenteraad zal gaan.

Wij roepen iedereen op om deze vergadering bij te wonen om zo nogmaals te laten zien dat alle leden achter het plan staan. De vergadering begint om 19:00 uur en ons plan zal het 1e agendapunt zijn.

Kom dus met zoveel mogelijk personen naar het gemeentehuis.