Geen programmagegevens bekend, of problemen met knvb-dataserver.
Probeer het later nog eens een keer.

Programma komende weken
11 jun FamilieVriendenToernooi
Dennis Bouten25 jul
Rik Craenmehr27 jul
Joep Tacken27 jul
Luc Martens29 jul
Edwin Litjens30 jul
Remco Nillesen30 jul

Meterik doet zichzelf tekort in Leunen.

Op deze koude zondagmiddag in Leunen, kon je aan alles merken dat Leunen vocht voor lijfsbehoud  en slaagde uiteindelijk daarin,  met de  behaalde 1-1 en de nederlaag van  naaste concurrent SVEB . Bij Meterik ontbrak gedurende een groot deel van de wedstrijd de bezieling die nodig is om de nacompetitie te bereiken. Door het gelijkspel is er nog wel een theoretische kans. Daarvoor moeten ze zelf a.s. zondag  winnen van DSV en EWC moet verliezen of gelijkspelen  tegen RKDEV!

Leunen speelde een zeer fysieke wedstrijd  en Meterik had daarop geen antwoord. Na een kwartier stond de 1-0 al op het scorebord na een fantastische inzet van Sjoerd Winkelmolen. Hij nam een voorzet ineens op zijn slof en krulde de bal  in de kruising. Leunen zocht nog een aantal  keren goed de ruimte maar schoot in kansrijke positie twee keer voorlangs.  Meterik  kwam slechts een keer gevaarlijk voor het Leunen doel  maar de keeper  onderschepte een voorzet van Gijs van Rengs bekwaam.

In de tweede helft was Leunen vanaf de aftrap dicht bij de 0-2 maar de Meterik verdediging kon redding brengen.  Vervolgens zocht Meterik eindelijk met een goede combinatie de aanval en na een goede voorzet van Nick van Berlo kopte Dirk van Rengs beheerst de 1-1 binnen.  Leunen leek weer op voorsprong te komen maar een vrije kans werd hoog overgeschoten. Meterik was inmiddels duidelijk sterker  en rook de overwinning.  Quincy Rubie gaf een voorzet op Piet Steeghs  en deze bracht Dirk  in stelling die gemakkelijk de 1-2 kon scoren. Maar oranjewit speler  Pim Weijs kon toch de 2-2 scoren. De scheidsrechter negeerde hierbij het vlagsignaal  van de Meterik grensrechter die evenals de op een lijn staande supporters van beide teams buitenspel had geconstateerd! Dirk leek alsnog matchwinnaar te worden maar zijn kopbal net onder de lat werd door de keeper overgetikt.