Nieuws

• Op donderdag 18 juli vindt er tussen 19.00 u. en 21:00 u. een inloopavond plaats in de kantine van RKSV Meterik. De aanleiding is om u te informeren en vragen te beantwoorden betreffende de nieuwe ontwikkelingen rondom SAAM en de gezamenlijke sportaccommodatie.

Als bestuur nodigen we alle (ere)leden van RKSV Meterik en geïnteresseerde inwoners van Meterik van harte uit voor deze inloopavond. Aanmelden is niet nodig.

We hopen u te mogen ontmoeten en zullen u persoonlijk graag te woord staan.

Met vriendelijke groet,

Bestuur RKSV Meterik.

• Wil je alvast meer informatie? In de Hallo staat een duidelijk artikel.

=============================

• Hier komt binnenkort weer het programma te staan.

Nieuw Sportpark

img-20171126-wa0007Op 21 november zijn beide voorzitters naar de raadsvergadering van de gemeente geweest om daar het belang van een nieuw sportpark voor beide voetbalclubs nogmaals te benadrukken.

Lees hierlangs de complete tekst die er is uitgesproken.

Om te laten zien dat wij echt graag een nieuw sportpark willen is zondag een afvaardiging van onze verenigingen naar het gemeentehuis gegaan. Daar hebben ze honderden ansichtkaarten met steunbetuigingen van leden en dorpsbewoners in de postvakken van de gemeenteraadsleden gestopt.