zaterdag 16-dec

Roel Ramaekers18 dec

Meterik/America JO19-1 vs. Leunen JO19-1

Dinsdag 28 november 19:30 uur

Zoeals afgesproake tijdens ozze gezamelijke brainstormsessie vaan 2 weake trug volgt heer os ierste wedstrijdverslaag.

Doordat de wedstrijd door vervealende omstandigheden afgeloëpe weekend werd afgelast, mochten we um nou op deze dinsdaagoavend speule. Teagestander Leunen, de huidige nr. 2 oet os competitie, din as ienige nog zicht haj op koploëper Achates. ‘T war kald! Dit werd al gauw duudelik toen we van de kelt met un paar man mar dicht teage mekaar aan ginge stoan veur de poort van os sportpark, umdat we nag fkes op d’n trainert moaste wachten. Mar iederien war in ieders geval wal ruum op tied en haj dr zin in, dus dat koste we wal aan. D’n teagestander, die ok al ruum op tied aanwezig ware, haj d’r ok last van. Al veurdat ze in ‘t lokaal zoate, kwame ze vroage of de verwirming aan mocht, want die durfde ni zoa dicht op ien te zitte. Of ze wal same durfde te douchen wiet ik neet.

Noadaat de trainert en zien assistent d’r veur haje gezurgd dat de spiksplinter neeje blauw/zwarte tenues netjes veur iederien kloar laage, koste we os eindelijk mentaal veurbereide op dees wedstrijd. Ierst nag un oetgebreide wedstrijdbespreaking en un intensieve wirming-up en toen mochten we dan eindelijk ut veld op! Door mar lifst 4 blessuregevallen werden we ok vandaag wer aangevuld met gastspeulers vaan JO19-2 en ok die ware dâor kloar veur!

Leunen begos metiën fel aan de wedstrijd en goaf gelijk vol gas! We werde un bitje verrast door ‘t hoëge tempo en gingen heer dan ok in mei. Noa wat gekwaak vaan de ziekant en mede door ozze keeper kwaam d’r langzaam mar zeker wat mier rust in  ut spel. Dit resulteerde noa 14 min. in un prima goal van Jelle noa un goije veurzet van Giel. 2 minuten later waas ‘t gelijk wer raak. Ozze captain goof noa un goije actie op links un puntgave veurzet op ozze “geniale gek” Coive, din noa zien aanname oet de lucht prachtig afrondde. Iederien stong nag fkes met de oëge e te knipperen en Paul makte van bliedschap un koprol veur de dug-out. ‘T Waar behuurlik teage de verhouding in, noa ut fanatieke aanvalsspel vaan Leunen en mar lifst 10 corners teage. Mar ja, weej maakte ze wal af. Noa 34 minuten vloog zelfs de 3-0 teage de touwen, toen Giel d’n bal noa un veurzet van Jelle beheerst binnen schoot.

Met die tussenstand ginge we ok aan de “gloeiend-heite” thieje en moast iederien fkes good op oajem koome in de rust. D’n trainert zien advies: rust bewaren en loat ow ni gek maken, dan moat ‘t wal good kome vandaag. Ook nog 1 wissel toepassen, Freek erin voor Tommie, want die was zo hard aan het hoesten en proesten toen hij het veld uitkwam dat zelfs Jasper er van schrok. (Fkes in het nederlands hè¨ Tommie, anders begrijp je het misschien niet 😉

Onder ut toeziend oëg vaan ozze “die-hard” supporters Charlie en Papa Choive, die vandaag trouwens gesteund werden door verschillende elders en bijna de complete A2-selectie, begoaste we aan de 2e hilft. Leunen ging wer metiën kei fel vaan start (die zullen meej wal un donderpreekje hebbe gehad in de rust). Gelukkig war Jordi met zien verdediging d’r dit kier op veurbereid en wisten we tog alwer redelijk snel de rust te bewaren. “de Koning” zien verjeurdig haj opgeleukt met un panna beej de richtsboete werd ‘t tied um wer te wissele. Twan, Toon en “de Hom” kwame d’r in veur Jelle, Nick en”deKoning”, noa wat vogges Twan de langste wirming-up oëit war. Net toen d’n trainer vaan Leunen in zien dug-out aan zien twedde pak shag begos, begoaste un paar vaan zien speulers zich te ergeren dat ‘t allemoal ni lukte. De scheidsrechter werd de dupe, want waat din vogges hun allemoal deej koas echt neet… Twieje vaan die jongens verlore hun zelfbeheersing en dit resulteerde in un geale en zelfs un roeje kaart. Tog jammer daat we heer toeschouwer vaan moaste zien, gelukkig heelde weej wal os kupke d’r beej. Deze oavertal situatie resulteerde nag in verschillende groëte kansen veur o.a. Rik, Choive en “de Hom”. Mar de teagegoal kwaam toch. Door un schot wat door de verder prima speulende Bram in eigen goal werd gewirkt, werd  ‘t 3-1. Heernoa kwame we verder gelukkig nimmer egt in de probleme, dus dit werd ok de eindstand en de 3 punten ware binne!

Speulers vaan de A2, wederom bedankt!

Man of the match: “Mr. Rocket League” Giel Vullings

Prima resultaat oet un geweldige teamprestatie! Complimenten! En nou op noar zoaterdig, dan mogen we nar Lomm, kieke of die waat met daat ei kunnen.

Met sportieve groeten,

D n assistent