JEUGDTOERNOOI 2019

Informatie en inschrijven

Beste sportvrienden,

Aan het einde van het voetbalseizoen 2018/2019 organiseren we wederom ons jaarlijks 3-daags jeugdtoernooi voor JO19 (junioren) t/m JO8 (pupillen).
Middels dit schrijven willen we U uitnodigen om deel te nemen aan dit sportieve evenement. We stellen het zeer op prijs, indien uw vereniging mocht besluiten
tot deelname aan één of meerdere toernooien met één of meerdere teams.

Het toernooi zal plaatsvinden op sportpark “de Vonckel” te Meterik, op de navolgende dagen:
Vrijdagavond 31 mei 2019 JO19 toernooi
Zaterdag 1 juni 2019 JO17, JO15 en JO13 toernooi
Zondag 2 juni 2019 JO11 en JO10/JO9/JO8 toernooi

– JO19-toernooi: Vrijdagavond; (start omstreeks 18:00 uur tot ongeveer 22:00 uur)
– JO17-toernooi: Zaterdagavond; (start omstreeks 18:00 uur tot ongeveer 22:00 uur)
– JO15-toernooi: Zaterdagmiddag; (start omstreeks 13.30 uur)
– JO13-toernooi: Zaterdagmorgen; (start omstreeks 09.00 uur)
– JO11-toernooi: Zondagmiddag; (start omstreeks 13.30 uur)
– JO10/JO9/JO8-toernooi: Zondagmorgen; (start omstreeks 09.00 uur)

Meterik wint zeer verdiend in Heijen

Op zondag 25 februari speelden Heijen en Meterik onder het toeziend oog van de goed leidende scheidsrechter Benders een zeer sportieve wedstrijd. De groen-witte behaalden gezien het verzorgde spel, hun beleving, de teamgeest en de diverse kansen “slechts” met 0-1.

In de spectaculaire eerste helft speelde Heijen goed mee en zij kregen zelfs de eerste kans maar keeper Luuk Haenen “keek” een prima inzet op de lat. Vervolgens werd een kopbalgoal van Dirk van Rengs afgekeurd vanwege een overtreding op de Heijenkeeper in het keepersgebied. Teun Jakobs stuurde even later Dirk de diepte in maar nu schampte de bal van zijn voet en weg was de kans. Heijen profiteerde van een foute inspeelbal op het middenveld zocht goed de ruimte maar keeper Luuk Haenen pareerde de inzet. Dirk van Rengs werd regelmatig goed in stelling gebracht. Na een combinatie met Nick van Berlo schoot hij keihard op de lat, kopte vervolgens de terugspringende bal weer in die de keeper maar net kon keren. Vlak voor rust kwam toch de 0-1 op het scorebord. Rens Aerts speelde zich op de achterlijn prachtig vrij en Dirk kopte nu wel succesvol binnen.

In de tweede helft was Meterik de bovenliggende partij maar was op de beslissende momenten te slordig in de eindpass en de afwerking. Nick van Berlo kreeg na een uur nog de beste kans maar kon vrij voor de keeper niet de beslissing forceren. Heijen probeerde alleen in de laatste minuten Meterik nog onder druk te zetten maar werd in de tweede helft niet gevaarlijk. Complimenten voor de groen-witte ze stonden er deze wedstrijd weer als team. A speler Rens Aerts en Bart Houben die na lang blessureleed voor de eerste keer weer in de basis stond, speelden beiden een prima wedstrijd.