1. Hier komt binnenkort weer het programma te staan.

Meterik wint verdient van Hegelsom.

Het was de eerste keer dat Meterik van Hegelsom won, sinds ze weer beide in de 4e klasse voetballen.
Helaas werd vrijdagavond in de wedstrijd America 2 – Meterik 2, het wedstrijdfitter worden van Bart een halt toegeroepen door een geluxeerd sleutelbeen. Bart stond dus als balende toeschouwer bij de altijd spannende en energieke wedstrijd tussen Hegelsom en Meterik.
Meterik domineert gedurende grote delen van de eerste helft. Al na tien minuten komen de groen-witte op voorsprong na een prachtig opgezette aanval via rechts, bal in de diepte door Dré Peeters op Piet Steeghs die onbaatzuchtig een tikje op de links van hem vrijstaande Teun Jakobs geeft en de 0-1 is een feit.
Gijs van Rengs die na een overtreding een blessure oploopt word vervangen door Rick Hesen. Na een half uur is het weer Piet die zich handig vrij speelt, de keeper omspeelt maar zijn inzet wordt op de doellijn gekeerd. In blessuretijd lijkt Hegelsom nog de gelijkmaker te scoren als keeper Luuk Haenen de bal onder zijn voet door laat glippen maar Hegelsom houdt er alleen een corner aan over.

Bij aanvang van de tweede helft is al snel duidelijk dat Hegelsom zich niet gewonnen wenst te geven. Ze zetten vroeg druk en proberen het Meterik spel te ontregelen o.a. met overtredingen.
Maar Meterik laat zich niet intimideren en krijgt al snel een penalty. Dirk van Rengs schiet de bal hard door het midden onderkant lat en na een stuit raakt de bal voor de tweede keer onderkant lat alvorens het doelnet te beroeren: 0 – 2. Hegelsom heeft zijn antwoord klaar. Na een diepe bal van Hegelsom waarbij Luuk Haenen uit positie wordt gespeeld en zich daarbij ook nog blesseert scoren ze gemakkelijk de 1 – 2. Vervolgens krijgt Hegelsom een vrije kans na een uitglijder van een Meterik verdediger, maar ondanks zijn blessure brengt Luuk prima redding.
Jeugdspeler Brent die in de slotfase invalt voor de prima spelende Nick van Berlo, laat in korte tijd zien dat hij uit het goede voetbalhout is gesneden!. Voor de altijd zeer energieke Huub Kleuskens is blessuretijd geenszins reden om minder inzet te tonen; een prachtige solo over rechts waarbij hij drie Hegelsom spelers het nakijken geeft en Dirk van Rengs de diepte in stuurt. Deze brengt de verdiende 1-3 eindstand op het scorebord!