1. Hier komt binnenkort weer het programma te staan.

Meterik wint van SVEB

Meterik behaalde op zondag 14 april op sportpark de Vonckel een verdiende 3-0 overwinning tegen SVEB. De blauw-zwarte hebben de punten hard nodig om zich in de vierde klasse te handhaven. Meterik staat op de tweede plek en kijkt vooral naar zijn achtervolgers, maar inmiddels ook met een schuin oog naar de gedoodverfde kampioen FCV dat in de laatste 2 wedstrijden 5 punten verspeelde!

Vanaf de aftrap trok Meterik het initiatief naar zich toe. Dirk van Rengs scoorde al snel de 1-0 en er belande een inzet op de lat. Dré Peeters die steeds meer zijn draai vindt testte ook nog de sterkte van de lat. Vervolgens werd SVEB wel sterker zonder echt gevaarlijk te worden. Vlak voor rust scoorde Dré Peeters de 2-0 en zette de groen-witte op een riante voorsprong. Na de thee bleef Meterik gevaarlijker en Dré Peeters besliste de wedstrijd na ongeveer een uur. Hij soleerde door de SVEB verdediging en schoot zeer gedecideerd de 3-0 binnen.