JEUGDTOERNOOI 2019

Informatie en inschrijven

Beste sportvrienden,

Aan het einde van het voetbalseizoen 2018/2019 organiseren we wederom ons jaarlijks 3-daags jeugdtoernooi voor JO19 (junioren) t/m JO8 (pupillen).
Middels dit schrijven willen we U uitnodigen om deel te nemen aan dit sportieve evenement. We stellen het zeer op prijs, indien uw vereniging mocht besluiten
tot deelname aan één of meerdere toernooien met één of meerdere teams.

Het toernooi zal plaatsvinden op sportpark “de Vonckel” te Meterik, op de navolgende dagen:
Vrijdagavond 31 mei 2019 JO19 toernooi
Zaterdag 1 juni 2019 JO17, JO15 en JO13 toernooi
Zondag 2 juni 2019 JO11 en JO10/JO9/JO8 toernooi

– JO19-toernooi: Vrijdagavond; (start omstreeks 18:00 uur tot ongeveer 22:00 uur)
– JO17-toernooi: Zaterdagavond; (start omstreeks 18:00 uur tot ongeveer 22:00 uur)
– JO15-toernooi: Zaterdagmiddag; (start omstreeks 13.30 uur)
– JO13-toernooi: Zaterdagmorgen; (start omstreeks 09.00 uur)
– JO11-toernooi: Zondagmiddag; (start omstreeks 13.30 uur)
– JO10/JO9/JO8-toernooi: Zondagmorgen; (start omstreeks 09.00 uur)

Meterik verliest van titelkandidaat Melderslo

Op zondag 6 mei won Melderslo in Meterik met 2-0 van Meterik. De roodwitte doen mede door het verlies van concurrent Oostrum heel goede zaken voor de titel in de 4e klasse E. De groenwitte zullen  door deze  nederlaag waarschijnlijk  tot de laatste wedstrijd moeten strijden tegen degradatie en/of nacompetitie.

Het was van beide zijden geen beste wedstrijd en de strijd speelde zich vooral af op het middenveld. Doelrijpe kansen waren er nauwelijks  en de ruststand leek een bloedeloze 0-0 te worden. Maar Martijn Kallen wist uit het niets met het nodige geluk toch nog de 0-1 te scoren. In de tweede helft veranderde er aan het spelbeeld maar weinig. Melderslo koesterde vanuit een gesloten verdediging de voorsprong en Meterik  kon er maar weinig aanvallende acties tegenoverstellen. Pas in de 70 ste minuut was er  sprake van de eerste echte doelrijpe kans  in de wedstrijd. Dré Peeters van Meterik speelde zich prima vrij en bracht Piet Steeghs in stelling, maar zijn inzet werd door de Melderslo keeper uit de kruising getikt. De teleurstelling bij de groenwitte werd alleen maar groter want na  een snelle tegen aanval ging de bal via een Meterik verdediger in de goal. In plaats van 1-1 stond het in 1 minuut tijd 0-2!  Meterik had niet meer de kracht om het Melderslo nog lastig te maken.