Geen programmagegevens bekend, of problemen met knvb-dataserver.
Probeer het later nog eens een keer.

Programma komende weken

Meterik verliest van titelkandidaat Melderslo

Op zondag 6 mei won Melderslo in Meterik met 2-0 van Meterik. De roodwitte doen mede door het verlies van concurrent Oostrum heel goede zaken voor de titel in de 4e klasse E. De groenwitte zullen  door deze  nederlaag waarschijnlijk  tot de laatste wedstrijd moeten strijden tegen degradatie en/of nacompetitie.

Het was van beide zijden geen beste wedstrijd en de strijd speelde zich vooral af op het middenveld. Doelrijpe kansen waren er nauwelijks  en de ruststand leek een bloedeloze 0-0 te worden. Maar Martijn Kallen wist uit het niets met het nodige geluk toch nog de 0-1 te scoren. In de tweede helft veranderde er aan het spelbeeld maar weinig. Melderslo koesterde vanuit een gesloten verdediging de voorsprong en Meterik  kon er maar weinig aanvallende acties tegenoverstellen. Pas in de 70 ste minuut was er  sprake van de eerste echte doelrijpe kans  in de wedstrijd. Dré Peeters van Meterik speelde zich prima vrij en bracht Piet Steeghs in stelling, maar zijn inzet werd door de Melderslo keeper uit de kruising getikt. De teleurstelling bij de groenwitte werd alleen maar groter want na  een snelle tegen aanval ging de bal via een Meterik verdediger in de goal. In plaats van 1-1 stond het in 1 minuut tijd 0-2!  Meterik had niet meer de kracht om het Melderslo nog lastig te maken.