JEUGDTOERNOOI 2019

Informatie en inschrijven

Beste sportvrienden,

Aan het einde van het voetbalseizoen 2018/2019 organiseren we wederom ons jaarlijks 3-daags jeugdtoernooi voor JO19 (junioren) t/m JO8 (pupillen).
Middels dit schrijven willen we U uitnodigen om deel te nemen aan dit sportieve evenement. We stellen het zeer op prijs, indien uw vereniging mocht besluiten
tot deelname aan één of meerdere toernooien met één of meerdere teams.

Het toernooi zal plaatsvinden op sportpark “de Vonckel” te Meterik, op de navolgende dagen:
Vrijdagavond 31 mei 2019 JO19 toernooi
Zaterdag 1 juni 2019 JO17, JO15 en JO13 toernooi
Zondag 2 juni 2019 JO11 en JO10/JO9/JO8 toernooi

– JO19-toernooi: Vrijdagavond; (start omstreeks 18:00 uur tot ongeveer 22:00 uur)
– JO17-toernooi: Zaterdagavond; (start omstreeks 18:00 uur tot ongeveer 22:00 uur)
– JO15-toernooi: Zaterdagmiddag; (start omstreeks 13.30 uur)
– JO13-toernooi: Zaterdagmorgen; (start omstreeks 09.00 uur)
– JO11-toernooi: Zondagmiddag; (start omstreeks 13.30 uur)
– JO10/JO9/JO8-toernooi: Zondagmorgen; (start omstreeks 09.00 uur)

Meterik de mindere van kampioen FCV

Op zondag 12 mei speelde Meterik op sportpark de Vonckel tegen de terechte kampioen FCV. De mannen uit het Ven waren gedurende grote delen van de wedstrijd sterker en wonnen zeer verdiend met 0-1.

Nadat Meterik voor de aftrap een bos bloemen cadeau had gegeven aan de kampioen, liet FCV zien dat zij deze middag geen cadeaus wilden geven. Ze speelden fel op de man en zochten met veel beleving de aanval. Maar omdat zij legio kansen misten hield Meterik met het nodige geluk stand. De groen-witte leken vlak voor rust zelfs op voorsprong te komen. Brent la Crois kwam vrij voor de keeper maar zijn inzet ging rakelings langs de verkeerde kant van de paal.

In het begin van de tweede helft leek FCV de overwinning alsnog naar zich toe te trekken, maar weer stond hun vizier niet op scherp. Meterik bood vervolgens steeds beter tegenstand maar kon niet echt gevaarlijk worden.

In de 75e minuut besliste FCV toch de wedstrijd. Na een snelle uitval scoorde Luuk van Veghel al dan niet vanuit buitenspel positie de verdiende 0-1.

Voor Meterik is het belangrijk om in de laatste 2 wedstrijden, weer te gaan scoren, zodat ze met veel zelfvertrouwen aan de nacompetitie kunnen beginnen!