Nieuws

• Op donderdag 18 juli vindt er tussen 19.00 u. en 21:00 u. een inloopavond plaats in de kantine van RKSV Meterik. De aanleiding is om u te informeren en vragen te beantwoorden betreffende de nieuwe ontwikkelingen rondom SAAM en de gezamenlijke sportaccommodatie.

Als bestuur nodigen we alle (ere)leden van RKSV Meterik en geïnteresseerde inwoners van Meterik van harte uit voor deze inloopavond. Aanmelden is niet nodig.

We hopen u te mogen ontmoeten en zullen u persoonlijk graag te woord staan.

Met vriendelijke groet,

Bestuur RKSV Meterik.

• Wil je alvast meer informatie? In de Hallo staat een duidelijk artikel.

=============================

• Hier komt binnenkort weer het programma te staan.

Meterik de mindere van kampioen FCV

Op zondag 12 mei speelde Meterik op sportpark de Vonckel tegen de terechte kampioen FCV. De mannen uit het Ven waren gedurende grote delen van de wedstrijd sterker en wonnen zeer verdiend met 0-1.

Nadat Meterik voor de aftrap een bos bloemen cadeau had gegeven aan de kampioen, liet FCV zien dat zij deze middag geen cadeaus wilden geven. Ze speelden fel op de man en zochten met veel beleving de aanval. Maar omdat zij legio kansen misten hield Meterik met het nodige geluk stand. De groen-witte leken vlak voor rust zelfs op voorsprong te komen. Brent la Crois kwam vrij voor de keeper maar zijn inzet ging rakelings langs de verkeerde kant van de paal.

In het begin van de tweede helft leek FCV de overwinning alsnog naar zich toe te trekken, maar weer stond hun vizier niet op scherp. Meterik bood vervolgens steeds beter tegenstand maar kon niet echt gevaarlijk worden.

In de 75e minuut besliste FCV toch de wedstrijd. Na een snelle uitval scoorde Luuk van Veghel al dan niet vanuit buitenspel positie de verdiende 0-1.

Voor Meterik is het belangrijk om in de laatste 2 wedstrijden, weer te gaan scoren, zodat ze met veel zelfvertrouwen aan de nacompetitie kunnen beginnen!