• Jubileumweekend
    De volgende prijzen zijn nog niet afgehaald.
    Roze: 40, 101, 230, 231, 238
    Blauw: 264, 305, 335, 337, 355, 533

Prijzen zijn na telefonisch contact 0683601488 af te halen bij de secretaris, Dr. Lemmenstraat 36.

• Deze website wordt momenteel minimaal onderhouden.
    We zijn druk bezig met een totaal vernieuwde site, dus nog even geduld a.u.b.

• Heb jij zin om ons te helpen met het opzetten en onderhouden van onze website en social media accounts. Heel graag. Stuur een mail naar secretaris@rksvmeterik.nl en ik neem contact met je op.

Meterik de mindere van kampioen FCV

Op zondag 12 mei speelde Meterik op sportpark de Vonckel tegen de terechte kampioen FCV. De mannen uit het Ven waren gedurende grote delen van de wedstrijd sterker en wonnen zeer verdiend met 0-1.

Nadat Meterik voor de aftrap een bos bloemen cadeau had gegeven aan de kampioen, liet FCV zien dat zij deze middag geen cadeaus wilden geven. Ze speelden fel op de man en zochten met veel beleving de aanval. Maar omdat zij legio kansen misten hield Meterik met het nodige geluk stand. De groen-witte leken vlak voor rust zelfs op voorsprong te komen. Brent la Crois kwam vrij voor de keeper maar zijn inzet ging rakelings langs de verkeerde kant van de paal.

In het begin van de tweede helft leek FCV de overwinning alsnog naar zich toe te trekken, maar weer stond hun vizier niet op scherp. Meterik bood vervolgens steeds beter tegenstand maar kon niet echt gevaarlijk worden.

In de 75e minuut besliste FCV toch de wedstrijd. Na een snelle uitval scoorde Luuk van Veghel al dan niet vanuit buitenspel positie de verdiende 0-1.

Voor Meterik is het belangrijk om in de laatste 2 wedstrijden, weer te gaan scoren, zodat ze met veel zelfvertrouwen aan de nacompetitie kunnen beginnen!