JEUGDTOERNOOI 2019

Informatie en inschrijven

Beste sportvrienden,

Aan het einde van het voetbalseizoen 2018/2019 organiseren we wederom ons jaarlijks 3-daags jeugdtoernooi voor JO19 (junioren) t/m JO8 (pupillen).
Middels dit schrijven willen we U uitnodigen om deel te nemen aan dit sportieve evenement. We stellen het zeer op prijs, indien uw vereniging mocht besluiten
tot deelname aan één of meerdere toernooien met één of meerdere teams.

Het toernooi zal plaatsvinden op sportpark “de Vonckel” te Meterik, op de navolgende dagen:
Vrijdagavond 31 mei 2019 JO19 toernooi
Zaterdag 1 juni 2019 JO17, JO15 en JO13 toernooi
Zondag 2 juni 2019 JO11 en JO10/JO9/JO8 toernooi

– JO19-toernooi: Vrijdagavond; (start omstreeks 18:00 uur tot ongeveer 22:00 uur)
– JO17-toernooi: Zaterdagavond; (start omstreeks 18:00 uur tot ongeveer 22:00 uur)
– JO15-toernooi: Zaterdagmiddag; (start omstreeks 13.30 uur)
– JO13-toernooi: Zaterdagmorgen; (start omstreeks 09.00 uur)
– JO11-toernooi: Zondagmiddag; (start omstreeks 13.30 uur)
– JO10/JO9/JO8-toernooi: Zondagmorgen; (start omstreeks 09.00 uur)

maart 2019, SAAM

Volgens de laatste informatie naar jullie toe hebben we gemeld dat SAAM in gesprek zou gaan met de wethouder en gemeente over het verdere verloop rond het nieuwe gezamenlijke sportpark. De huidige gemeentelijke benadering kent immers nog te veel onduidelijkheden, aannames en te weinig overtuiging. Het gesprek heeft inmiddels plaatsgevonden met de volgende conclusie:

SAAM gaat samen met de gemeente in gesprek met de betrokken partijen (Waterschap, Provincie, etc.) om de mogelijke locaties/gebieden opnieuw te beoordelen op haalbaarheid. Ook wordt hierbij ruimtelijke expertise betrokken om vanuit de kansen en niet vanuit beperkingen te kijken naar de mogelijkheden van een centrale locatie.

SAAM stelt aan de hand hiervan haar bevindingenrapportage op. Na oplevering (het streven is voor de vakantie) kunnen op basis hiervan de voorgestelde ledenraadplegingen plaatsvinden.

Wij vinden het belangrijk dat er echt indringend en vanuit de kansen is gekeken naar alle mogelijkheden van de centrale locatie. Pas dan kunnen wij met overtuiging met de leden een breed gedragen besluit nemen.