Hierboven staat een wedstrijden app. Voor thuiswedstrijden klik je op het huisje. Uitwedstrijden staan bij het huisje met de pijl. Uitslagen zullen vermeld worden als je klikt op het vakje met 0-0.

Lid worden?

Wil je bij ons komen voetballen?

Dat kan!!!!!!!!

Vul het inschrijfformulier in. En lever het in bij:
Marièl Walraven
Dr. Lemmenstraat 36
5964 AM Meterik
tel. 077 398 75 22 / 06 8360 1488
of mail het naar secretaris@rksvmeterik.nl.

Spelers ouder dan 12 jaar dienen ook een pasfoto in te leveren. Pas als wij alle benodigde informatie hebben ontvangen kunnen wij tot aanmelding over gaan.

Wil je stoppen met spelen?

Dat vinden wij natuurlijk jammer. Stuur een mailtje of telefoontje naar bovengenoemd adres en wij zorgen voor uitschrijving.
Mocht je onze vereniging verlaten om naar een andere vereniging te gaan dan dien je na overleg met de technische commissie contact op te nemen met de nieuwe vereniging. Zij zullen dan overschrijving aanvragen. Dit dient uiterlijk te gebeuren voor 1 juni van het lopende seizoen.