Nieuws

• Op donderdag 18 juli vindt er tussen 19.00 u. en 21:00 u. een inloopavond plaats in de kantine van RKSV Meterik. De aanleiding is om u te informeren en vragen te beantwoorden betreffende de nieuwe ontwikkelingen rondom SAAM en de gezamenlijke sportaccommodatie.

Als bestuur nodigen we alle (ere)leden van RKSV Meterik en geïnteresseerde inwoners van Meterik van harte uit voor deze inloopavond. Aanmelden is niet nodig.

We hopen u te mogen ontmoeten en zullen u persoonlijk graag te woord staan.

Met vriendelijke groet,

Bestuur RKSV Meterik.

• Wil je alvast meer informatie? In de Hallo staat een duidelijk artikel.

=============================

• Hier komt binnenkort weer het programma te staan.

Het lijkt stil, maar er gebeurt veel !

SAAM bereidt uiteindelijk plan voor

Naar aanleiding van het besluit in de raadsvergadering van december 2017, heeft de werkgroep SAAM niet stilgezeten. Aan de hand van een gedetailleerd plan van buro Kragten wordt gewerkt aan de verdere invulling van het aan te leggen sportpark voor de voetbalverenigingen van America en Meterik en de Tennisclub America. En wellicht nog voor andere binnen- of buitensporten en –activiteiten die hierbij aan kunnen sluiten.

Volgende mijlpaal zijn de ledenvergaderingen van de verschillende verenigingen eind april / begin mei, en de gemeenteraadsvergadering van 03 juli, waarin we de definitieve plannen en de begroting aan de gemeenteraad willen voorleggen voor goedkeuring. Als dat lukt, kunnen de plannen definitief gemaakt worden, en kunnen we daadwerkelijk beginnen.

Komende maanden zullen we jullie regelmatig op de hoogte houden van waar we mee bezig zijn, en de vorderingen.

Als je goede ideeën hebt, of wilt graag mee de handen uit de mouwen steken: laat dit dan aan een van de bestuursleden van de vereniging weten !

Werkgroep SAAM.