JEUGDTOERNOOI 2019

Informatie en inschrijven

Beste sportvrienden,

Aan het einde van het voetbalseizoen 2018/2019 organiseren we wederom ons jaarlijks 3-daags jeugdtoernooi voor JO19 (junioren) t/m JO8 (pupillen).
Middels dit schrijven willen we U uitnodigen om deel te nemen aan dit sportieve evenement. We stellen het zeer op prijs, indien uw vereniging mocht besluiten
tot deelname aan één of meerdere toernooien met één of meerdere teams.

Het toernooi zal plaatsvinden op sportpark “de Vonckel” te Meterik, op de navolgende dagen:
Vrijdagavond 31 mei 2019 JO19 toernooi
Zaterdag 1 juni 2019 JO17, JO15 en JO13 toernooi
Zondag 2 juni 2019 JO11 en JO10/JO9/JO8 toernooi

– JO19-toernooi: Vrijdagavond; (start omstreeks 18:00 uur tot ongeveer 22:00 uur)
– JO17-toernooi: Zaterdagavond; (start omstreeks 18:00 uur tot ongeveer 22:00 uur)
– JO15-toernooi: Zaterdagmiddag; (start omstreeks 13.30 uur)
– JO13-toernooi: Zaterdagmorgen; (start omstreeks 09.00 uur)
– JO11-toernooi: Zondagmiddag; (start omstreeks 13.30 uur)
– JO10/JO9/JO8-toernooi: Zondagmorgen; (start omstreeks 09.00 uur)

Het lijkt stil, maar er gebeurt veel !

SAAM bereidt uiteindelijk plan voor

Naar aanleiding van het besluit in de raadsvergadering van december 2017, heeft de werkgroep SAAM niet stilgezeten. Aan de hand van een gedetailleerd plan van buro Kragten wordt gewerkt aan de verdere invulling van het aan te leggen sportpark voor de voetbalverenigingen van America en Meterik en de Tennisclub America. En wellicht nog voor andere binnen- of buitensporten en –activiteiten die hierbij aan kunnen sluiten.

Volgende mijlpaal zijn de ledenvergaderingen van de verschillende verenigingen eind april / begin mei, en de gemeenteraadsvergadering van 03 juli, waarin we de definitieve plannen en de begroting aan de gemeenteraad willen voorleggen voor goedkeuring. Als dat lukt, kunnen de plannen definitief gemaakt worden, en kunnen we daadwerkelijk beginnen.

Komende maanden zullen we jullie regelmatig op de hoogte houden van waar we mee bezig zijn, en de vorderingen.

Als je goede ideeën hebt, of wilt graag mee de handen uit de mouwen steken: laat dit dan aan een van de bestuursleden van de vereniging weten !

Werkgroep SAAM.