Permalink

Afgelopen zaterdag 4 november organiseerde de Rotaryclub Horst aan de Maas hun jaarlijks terugkerend Rotary Diner. Dit diner was ditmaal voor vrijwilligers van de voetbalclubs uit Horst aan de Maas. Wij als RKSV Meterik hebben de mannen van de terreincommissie laten genieten van deze avond.

Onderstaande brief ontvingen wij van de Rotaryclub, samen met heel veel foto’s. Deze staan in het fotoalbum.

——-

Geacht Bestuur,

Zaterdag 4 november j.l. hebben wij als Rotaryclub Horst aan de Maas ons jaarlijks terugkerend Rotary Diner gehouden.

Alle voetbalverenigingen hadden positief op onze oproep gereageerd om een aantal vrijwilligers af te vaardigen.

Een avond bedoeld om mensen die zich inzetten voor onze gemeenschap eens in het zonnetje te zetten!

Het is een prachtige avond geworden waar jullie vrijwilligers, zonder uitzondering, geweldig van hebben genoten.

Iedereen werd gehaald en weer thuisgebracht door Rotary leden

Een uitstekende maaltijd van de Lindehoeve, die werd uitgeserveerd door onze leden en al jullie vrijwilligers werden tijdig bediend met alle gewenste drankjes.

Een prachtige buut van Pierre van Helden en muziek op verzoek door onze DJ, maakten de avond compleet.

Wij zijn dankbaar en hebben genoten van deze avond omdat jullie vrijwilligers er zo van hebben genoten!

Met vriendelijke groet, Rotary Horst aan de Maas